Kaffestue og reception

Et samlingspunkt for medlemmer

Kaffestuen i OBBC er et samlingspunkt for vores medlemmer. Her slappes der af før og efter træningen, proteinshakes indtages og der kan nydes gratis kaffe i hele vores åbningstid. Kaffestuen har stor værdi for OBBC, da den udover at være et hyggeligt sted at opholde sig, medvirker til den gode og sunde foreningsånd vi har i OBBC. Og så er der naturligvis altid kaffe og te fra maskinen, samt dagens aviser.

Receptionspersonalet byder altid velkommen med et smil og er til for medlemmerne. Her tager vi imod alle henvendelser, uanset om det drejer sig om medlemskab, booking eller køb af træningsudstyr. Derudover er OBBCs reception kendt for sine hjemmelavede proteinshakes, som kan nydes i kaffestuen. Receptionen er bemandet alle hverdage fra kl. 07:00-21:00 og weekend fra kl. 8:00-17:00.

Receptionen er ligeledes stedet hvor OBBCs hjertestarter er placeret. Skulle uheldet være ude, er receptionspersonalet uddannet til at anvende denne. Hjertestarteren er markeret med et skilt bag receptionsdisken. Læs mere om hjertestarteren her.