Bodybike

Beskrivelse af bodybike

BodyBike er OBBCs tilbud til dem, der ønsker at dyrke indendørs cykling. Vi tilbyder en stor sal med 26 moderne og velholdte cykler af mærket BodyBike SMART.

Som udgangspunkt kan alle være med, unge som gamle uanset træningsbaggrund og fysisk form. Med den individuelle indstilling af belastningen på cyklen samt programmet IntelligentCycling kan alle få det optimale ud af træningen på samme tid.

“BodyBike er en effektiv og motiverende træningsform. Hvor der er gode muligheder for at forbedre konditionen, forbrænde kalorier og øge den fysiske form. Det er skånsomt for muskler og led.”

Det er muligt i bemandingstiden at leje sko i OBBC’s reception. Vi kan dog ikke garantere, der altid vil være den korrekte størrelse til alle, der ønsker at leje sko. Det er derfor en god idé at investere i dine egne sko, hvis du kommer regelmæssigt i BodyBike-salen. Pedalerne på vores BodyBike-cykler er designet, således Look-Delta-klamper passer på den ene side af pedalerne, og SPD-klamper kan klikkes på modsatte side.

 

Alle timer starter med opvarmning og slutter med let udstrækning.

  • Tilmelding til et hold foregår via online booking her
  • Se den samlede holdplan samt beskrivelser af de enkelte hold her.
  • OBBC forbeholder sig retten til at aflyse et hold 2 timer før holdstart, hvis der er booket 4 deltagere eller herunder.
  • Læs mere om bookingregler her.

 

Vigtigt når du kører indendørs cykling i OBBC

  • Cyklerne skal tørres grundigt af efter brug. Sprøjt dog ikke direkte på cyklen, men på papir/klud, som du så tørrer cyklen af med.
  • Man har indendørssko på til og fra BodyBike-salen.
  • Husk vand og håndklæde, da du sveder meget.
  • Tag din telefon med da vi kører med IntelligentCycling i BodyBike-salen, hvor du kan følge instruktørens program direkte på din egen telefon og få det maximale ud af timen og nå et niveau højere. Det er derfor en god ide at have downloadet en af følgende apps på din telefon.

”Body Bike Smart” eller ”IntelligentCycling”

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte OBBCs souschef/holdkoordinator: trine@obbc.dk