Bodybike SmartCykler

Bodybike smart

Vi har i OBBC Bodybike Smart cykler. Denne type cykel tager din træning til det næste niveau ved at gøre det muligt for dig at optimere din træning samt motivere dig til at nå dine mål og fulde potentiale. Bodybike Smart er en avanceret watt cykel med mulighed for at tilkoble din smartphone så du kan måle din performance. Du kan bl.a. se hvor mange watt du træder, kadence, puls og kalorieforbrænding, hvilket giver dig øjeblikkelig og værdifuld feedback på din træningsintensitet og indsats.

Intelligent Cycling

I BodyBike salen bruger vi systemet Intelligent Cycling. Det er derfor en god igen at have downloadet enten Body Bike Smart app’en eller IntelligentCycling app’en.

Kombineres Intelligent Cycling med en af de to apps, kan du følge med i undervisningen på skærmene i salen og samtidig se din egen intensitet direkte på skærmen på din smartphone. En perfekt og motiverende oplevelse.

På app’en afspejles intensiteten i fem farver. Farverne gør det sjovt og let at træne efter tal, procenter og zoner.

Begreber som WATT, FTP og TEST bliver håndgribelige i Body Bike Smart+ app’en, hvor du præsenteres for de 7 watt zoner i 5 farver og 2 animationer, så det ikke længere handler om at ramme 80 % men i stedet om f.eks. at ramme farven GRØN.

Watt, ftp og test bliver sekundært, og instruktøren formidler sit program i farver, der er hurtigt og let at forstå.