Stefan Moos Andersen

Stefan Moos Andersen, 35 år

Jeg har en kandidatgrad fysioterapi, hvor jeg er uddannet i det nyeste inden for træningsvidenskab og skrev speciale omkring styrketræning. Jeg har desuden +13 års erfaring med styrketræning, har arbejdet som instruktør i en række år og arbejder også som underviser af fitnessinstruktører og personlige trænere.

Målgruppe:

Jeg arbejder med alle, der gerne vil have mest muligt ud af deres træning, uanset om dette er sundhed, større styrke, muskelmasse, vægttab eller sportspræstation. Det jeg arbejder mest med er dog styrkespecifik træning, genoptræning, sundhedsorienteret træning og sportsspecifik træning, samt en kombination af disse.

Jeg sætter desuden stort fokus på, at mine klienter lærer omkring træning igennem træningsforløbene. Jeg tror nemlig på, at de bedste resultater ved personlig træning ikke kun sker igennem fysiske forandringer, men også gennem forøget forståelse og mestring af ens træning.

Vejleder i kost og konditionstræning:
Jeg vejleder også i kost og konditionstræning, specifikt målrettet dit behov og formål.

Tider der undervises i:
Varierende tidspunkter efter aftale. Kontakt mig for at høre nærmere samt lave en aftale.