Line Østergaard

Line Østergaard, 41 år

Jeg bor med min mand og to børn i Odense, hvor jeg også er opvokset.

Jeg har 14 års erfaring både fra klinik, kommune og sygehus. Her har jeg arbejdet primært med sundhed og forebyggelse – altså træning og motivationssamtaler til folk med hjerte-kar- og lungesygdomme.

Jeg tager i min behandling altid udgangspunkt i fysisk aktivitet og min klients ressourcer og viden. Du er jo eksperten: Du ved, hvordan din krop føles, hvad der fungerer for dig, og hvordan et nyt tiltag kan tilpasses din hverdag.

Jeg er ekstra glad, når træningen kan være udenfor, og når vi kan gøre det som gruppe. Og så skal det altså være sjovt!

Åreforkalkninger

Min store interesse er at hjælpe dig med åreforkalkninger i benene.

Jeg hjælper dig videre til en bedre hverdag, hvor bensmerterne ikke bestemmer, hvad du kan, men hvor du bestemmer, hvor meget de skal fylde i dit liv. Et liv, hvor du kan være noget for andre og ikke lader dig begrænse af dine smerter.

Jeg ved, hvad der skal til, for at du kan komme videre. Du skal nemlig ikke træne som alle andre, og derfor har du brug for mig og min viden. De smerter, du oplever, skal adresseres både fysisk og mentalt. Det er en lang og sej proces, der kræver, at du er motiveret, står fast og ikke vil lade dig nøjes med, at dine bensmerter begrænser dig.

Motiverende samtaler

Jeg har flere år boet med min familie i Nordnorge, hvor jeg har uddannet mig indenfor Motiverende Samtale, og taget kurser indenfor rygestop og søvnvaner.

Jeg har en forkærlighed for Norge og er stadig deroppe flere gange årligt for at afholde en friluftsskole for børn. Det er min personlige terapi for sjælen: Ture på fjeldet, stilhed, bål og frisk luft.